Nooran pajan yhteystiedot

Kiinnostuitko jostain tuotteesta tai koulutuksesta? Heräsikö kysymyksiä?
Pistetäänkö heti tilausta kehiin?
Ota rohkeasti yhteyttä:

Nooran paja / Noora Mäkelä
Mynämäki
Y-tunnus: 3121637-3

Tilaus- ja toimitusehdot

Voimassa 1.3.2020 alkaen.

Nooran paja (tmi, y-tunnus 3121637-3) myy tuotteita yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Näitä sopimusehtoja sovelletaan Nooran pajan ja asiakkaan välisessä kauppasuhteessa. Hinnat alv 0 %. Nooran paja ei kuulu ALV-rekisteriin AVL 60 § perusteella. Kyseessä on näkövammaisen käsityöntekijän arvonlisäveroton myynti. Pidätän oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilauksen tehdessäsi Sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Tilauksen yhteydessä kirjattuja yhteystietoja käytetään ainoastaan tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseksi.

Tuotekuvissa saattaa olla käytetystä näyttölaitteesta johtuvia väripoikkeamia, joten tuotekuvien värit ovat viitteellisiä.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan sähköpostilla: nooranpaja@gmail.com, yksityisviestillä, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Kerro minkä/mitkä tuotteet haluat, niin laitan sinulle ensin tiedoksi tilauksesi toimituskulut sähköpostilla. Tilausta tehdessäsi mainitse tuotetietojen lisäksi omat yhteystietosi (postiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite) sekä haluamasi toimitustapa.

Tilaus ja toimituskulut vahvistetaan tilaajalle sähköpostilla. Vahvistuksen lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Maksaminen ja maksutavat

Tilaus maksetaan ennakkomaksuna laskun mukaan. Lähetän sinulle laskun sähköpostilla. Ennakkolasku toimii samalla tilausvahvistuksena.

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitan tilaukset tuotteista riippuen joko kirjepostina tai pakettina.

Kirjeposti, hinta 3 €. Myyjä ei vastaa Postissa hävinneistä kirjelähetyksistä.

Paketit:
Pikkupaketti postiluukkuun/laatikkoon, hinta 5,00 €.
Postipaketti, Postin toimipaikka tai automaatti, hinta alk. 6,00 €.
Postin kotipaketti, hinta alk. 15 €.

Valmiita tuotteita voit ostaa myös suoraan myyntipaikoilta ja markkinoilta, joihin osallistun. Tulevat myyntipaikat löydät sivupalkin Ajankohtaista-osiosta. Erikseen sovittuna myös noutomahdollisuus.

Toimitusaika

Postitan valmiina varastossa olevat tilaukset 1-3 arkipäivän kuluessa maksun siirtymisestä tilille. Tilaustuotteiden valmistus- ja toimitusaika sovitaan tapauskohtaisesti aina erikseen. Myyjä ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Asiakas maksaa palautuksen. Asiakkaan on aina ilmoitettava palautuksesta ja reklamaatioista etukäteen kirjallisesti: nooranpaja@gmail.com. Liitä palautukseen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Palautusosoite: Nooran paja, Tienpääntie 58, 23120 Mietoinen. Kun olet saanut vastauksen palautusilmoitukseesi tai reklamaatioosi, tuote on palautettava myyjälle viipymättä. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan ilmoittamallesi pankkitilille.Tilauksesta tehdyillä tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Jos paketti palautuu takaisin myyjälle, veloitetaan mahdollisesta uudelleenpostituksesta asiakkaalta uudet toimituskulut.

Ongelmatilanteet

Jos tuote on vioittunut tai kadonnut toimituksen aikana, tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee virheestä ilmoittaa viimeistään 14 päivän kuluessa myyjälle.

Jos lähetys on vioittunut toimituksen aikana, on lähetyksestä tehtävä reklamaatio välittömästi Postiin.

Yritystiedot

Tmi Nooran paja
Y-tunnus: 3121637-3
Postiosoite: Tienpääntie 58, 23120 Mietoinen
Sähköpostiosoite: nooranpaja@gmail.com
Puhelinnumero: 040-7086870
Yhteyshenkilö: Noora Mäkelä