Korupaja

Nooran pajan erilaisia koruja, materiaaleina mm. laadukas kasviparkittu nahka, erilaiset kierrätysnahat ja tekstiilit höystettyinä tyylikkäillä metallisilla ja puisilla yksityiskohdilla. Kaikki kierrätysmateriaali, kuten teollisuuden ylijäämänahat ja tekstiilinahat tarkistetaan ja puhdistetaan huolellisesti ennen käyttöä. Teen pieniä eriä ja sarjoja. Tuotteet ovat uniikkeja käsitöitä, joiden yksityiskohdat vaihtelevat saatavilla olevien materiaalien mukaan.

Tuotetietojen kohdalla on ilmoitettu tuotteen toimituskulut postipakettina tai pikkupakettina postiluukkuun/-laatikkoon. Tilatessasi useamman tuotteen, tai halutessasi muun toimitustavan, toimituskulut ilmoitetaan erikseen. Tuotteet tilataan sähköpostilla nooranpaja@gmail.com, yhteydenottolomakkeen avulla tai puhelimitse, ja tilaus maksetaan ennakkomaksuna laskun mukaan. Tarkemmat tilaus- ja toimitusehdot Yhteystiedot
-sivulta.


Nooran korupajalta:
  • rannekoruja
  • kaulakoruja, riipuksia ja korvakoruja
  • avainkaulanauhoja ja avaimenperiä.

Palmikko -rannekoru

Nahkainen rannekoru laadukasta kasviparkittua nahkaa, jossa ihanan perinteinen ja yksinkertaisen kaunis letti. Kiinnitys pienellä kirkkaan metallin värisellä painonapilla. Korun leveys n 1,5 cm ja pituus n 20 cm. Väri vaalea naturel. Hinta 16,50 € (+toimitus 5€).

Nyöri -rannekoru

Nahkainen rannekoru laadukasta kasviparkittua nahkaa. Puuhelmellä voit säätää rannekkeen pituutta. Nyöri -korua saatavilla mustasta tai tummanruskeasta nahasta. Korun leveys noin 1,2 cm, pituus säädettävissä. Hinta 16,50 € (+toimitus 5€).

Rock -nahkakoru

Mukavan rock-henkinen ja rento nahkarannekoru laadukasta kasviparkittua nahkaa. Kaunis nahkanyöripunos sekä metallinen yksityiskohta. Isompi Rock leveydeltään n 3 cm, ja kapeampi malli noin 2 cm leveä, pituus molemmissa noin 21 cm. Tilauksesta saatavilla eri pituisia. Hinta alk 26 € (+toimitus 5€).