Korupaja

Nooran pajan erilaisia koruja, materiaaleina mm. laadukas kasviparkittu nahka, erilaiset kierrätysnahat ja tekstiilit höystettyinä tyylikkäillä metallisilla ja puisilla yksityiskohdilla. Kaikki kierrätysmateriaali, kuten teollisuuden ylijäämänahat ja tekstiilinahat tarkistetaan ja puhdistetaan huolellisesti ennen käyttöä. Teen pieniä eriä ja sarjoja. Tuotteet ovat uniikkeja käsitöitä, joiden yksityiskohdat vaihtelevat saatavilla olevien materiaalien mukaan.

Tuotetietojen kohdalla on ilmoitettu tuotteen toimituskulut postipakettina tai pikkupakettina postiluukkuun/-laatikkoon. Tilatessasi useamman tuotteen, tai halutessasi muun toimitustavan, toimituskulut ilmoitetaan erikseen. Tuotteet tilataan sähköpostilla nooranpaja@gmail.com, yhteydenottolomakkeen avulla tai puhelimitse, ja tilaus maksetaan ennakkomaksuna laskun mukaan. Tarkemmat tilaus- ja toimitusehdot Yhteystiedot
-sivulta.


Nooran korupajalta:
  • rannekoruja
  • kaulakoruja, riipuksia ja korvakoruja
  • avainkaulanauhoja ja avaimenperiä.

Palmikko -rannekoru

Nahkainen rannekoru laadukasta kasviparkittua nahkaa, jossa ihanan perinteinen ja yksinkertaisen kaunis letti. Kiinnitys pienellä antiikkipatinan värisellä painonapilla. Korun leveys n 1,5 cm ja pituus n 20 cm. Väri vaalea naturel.
Hinta 15 € (+toimitus 5€).

Nyöri -rannekoru

Nahkainen rannekoru laadukasta kasviparkittua nahkaa. Puuhelmellä voit säätää rannekkeen pituutta. Nyöri -korua saatavilla mustasta tai kinuskinruskeasta nahasta. Kiinnityshelmen värin voi valita vaihtelevasta valikoimasta. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri Sinun näköisesi "voimakoru"!
Hinta 15 € (+toimitus 5€).

Rock -rannekoru

Mukavan rock-henkinen ja rento nahkarannekoru laadukasta kasviparkittua nahkaa. Kaunis nahkanyöripunos sekä metallinen yksityiskohta. Korun leveys n 3 cm ja pituus noin 21 cm. Tilauksesta saatavilla eri pituisia.
Hinta 24 € (+toimitus 5€).

Kukka -avainkaulanauha

Avainnauha laadukasta, kasviparkittua nahkaa raikkaalla kukkakoristeella. Nauhassa reilu pituus, noin 95 cm, ja päähän valittavissa joko avainrengas tai papukaijalukko. (Kuvassa papukaijalukko)
Hinta 19,50 € (+toimitus 5€).

Rengas -avainkaulanauha

Avainnauha laadukasta, kasviparkittua nahkaa hauskalla rengaskoristeella. Nauhassa reilu pituus, noin 95 cm. Päähän valittavissa joko avainrengas tai papukaijalukko. (kuvassa papukaijalukko)
Hinta 19,50 € (+toimitus 5€).

Timanttisydän -avaimenperä

Herttainen kaunokainen avaimille tai laukkukoruksi. Koko noin 3 x 3 cm. Laadukasta, kasviparkittua nahkaa ”timantti”-niitillä.
Hinta 6 €/kpl (+toimitus 5€).

Ikkuna -avaimenperä

Yksilöllinen, uniikki avaimenperä itselle tai lahjaksi! Laadukasta kasviparkittua nahkaa, käsin ommellut saumat. Etupuolella koristenahalla somistettu ikkuna, taakse mahdollista saada esim. omat nimikirjaimet.
Hinta 15 € (+toimitus 5€).

Palloja -ekosarjan korut

Graafisen kevyet ja simppelit Palloja- sarjan korut teollisuuden ylijäämänahoista. Korvakorukoukut kirurginteräs tai hopeoitu. Kuvan pallokorviksen halkaisija n 2,5 cm. Rannekorun pituus n. 18,5 cm. Setissä rannekoru ja yhden pallon korvikset.
Setin hinta 28 € (+toimitus 5€).

(Palloja -sarjan koruja myös eri kokoisilla palloilla. Seuraa pajan Facebook-sivuja.)

Sulat -ekosarjan riipus

Kevyt ja ilmava ekosarjan riipus teollisuuden ylijäämänahoista. Korujen yksityiskohdat vaihtelevat saatavilla olevien materiaalien mukaan. Ketjuvaihtoehtoina joko hopeoitu palloketju tai vahattu puuvillanyöri. (kuvassa hopeoitu ketju)
Hinta 13 € (+toimitus 5€).

Sipuli -ekosarjan riipus

Kevyt ja ilmava ekosarjan riipus teollisuuden ylijäämänahoista. Korujen yksityiskohdat vaihtelevat saatavilla olevien materiaalien mukaan. Ketjuvaihtoehtoina joko hopeoitu palloketju tai vahattu puuvillanyöri. (kuvassa puuvillanyöri)
Hinta 13 € (+toimitus 5€).

Kierrätyskukka -avainkaulakoru

Kaunis ja käytännöllinen ekosarjan avainkaulakoru. Kukka teollisuuden ylijäämänahasta, helmiä keskellä koristeena. Kukan takana piilossa rapulukko, johon saa ripustettua avaimet, kulkuläpyskät ym. Nauhana vahattu puuvillanyöri, pituus säädettävissä helmillä.
Hinta 13 € (+toimitus 5€).

Kukka -ekosarjan avaimenperä

Pieni, kevyt ja pehmeä söpöläinen avaimille tai laukkukoruksi. Ekosarjan kukka-avaimenperä valmistettu kierrätysnahoista. Vaihteleva värivalikoima, kuvassa vas. vaalean ruskea ja oik. harmaa pohjaväri.
Hinta 4,50 €/kpl (+toimitus 5€).

Rengas -ekosarjan avaimenperä

Hauska, persoonallinen ja kevyt avaimenperä teollisuuden ylijäämänahoista.
Hinta 4,50 €/kpl (+toimitus 5€).