Noora

"Ainoastaan sydämellään näkee hyvin. Tärkeimpiä asioita ei näe silmillä." Tämä Antoine de Saint-Exuperyn lainaus klassikkokirjasta Pikku Prinssi koskettaa minua erityisesti.

Pajan emäntä

Hei, olen Noora Mäkelä, positiivisella elämänasenteella ja pimeällä huumorintajulla varustettu elämäntapakäsityöläinen ja näkövammaistiedon lähettiläs alunperin Turusta, nykyään Mynämäeltä.

Nimensä mukaisesti Nooran paja on yhden naisen yritys. Suunnittelen ja valmistan tuotteet kotimme yhteydessä olevalla pajalla Mynämäessä, noin 30 min ajomatkan päässä Turusta.Tuotteilleni on myönnetty Annansilmät-merkki, joka kertoo, että kyseessä on taatusti kotimainen, näkövammaisen käsityöläisen valmistama, laadukas tuote. Teen pieniä sarjoja ja eriä, joten tuotteet ovat uniikkeja käsitöitä. Tilauksesta saat myös yksilöllisesti suunnitellut tuotteet juuri Sinulle!

Arjen luksusta ja hyvää mieltä Nooran pajalta

Hei, olen Noora Mäkelä, positiivisella elämänasenteella ja pimeällä huumorintajulla varustettu elämäntapakäsityöläinen ja näkövammaistiedon lähettiläs alunperin Turusta, nykyään Mynämäeltä. Nimensä mukaisesti Nooran paja on yhden naisen yritys. Suunnittelen ja valmistan tuotteet kotimme yhteydessä olevalla pajalla Mynämäessä, noin 30 min ajomatkan päässä Turusta.

Tuotteilleni on myönnetty Annansilmät-merkki, joka kertoo, että kyseessä on taatusti kotimainen, näkövammaisen käsityöläisen valmistama, laadukas tuote. Teen pieniä sarjoja ja eriä, joten tuotteet ovat uniikkeja käsitöitä. Tilauksesta saat myös yksilöllisesti suunnitellut tuotteet juuri Sinulle!


Brändi

Ajatonta ja nuorekasta arjen luksusta - näkövammaiskäsityönä Varsinais-Suomesta!

Ajaton - aina muodikas tai käypä. Nooran pajan tuotteet on tehty laadukkaista raaka-aineista, joten ne kestävät aikaa. Ei pelkästään tekemisen ilosta, vaan ahkeraan käyttöön, arjen iloksi.

Nuorekas - nuorelta vaikuttava, nuoren tavoin ajatteleva tai käyttäytyvä. Yhdistämällä perinteisiä käsityötekniikoita ja tarkkaan mietittyjä materiaaleja modernilla otteella saadaan aikaan Nooran pajan uniikit tuotteet.

Arjen luksus – positiivinen fiilis, joka elävöittää arjen, kantaa kiireen keskellä.
Tätä kaikkea toivon tuovani Sinulle pajan käsityötuotteilla!ja bonuksena: ostamalla kotimaista näkövammaiskäsityötä, saat tuplasti hyvää mieltä!

HANDMADE WITH LOVE BY BLIND IN FINLAND